kineske borilacke vestine
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
za Cara
Dogovoreno care!!!
Dobro dosao si,sto se tice seminara dolazimo obavezno veceras smo se dogovarali na treningu!! Naravno za vezbanje i dogovor uvek sam tu pogotovo sa tobom brate!! Cujemo se i unapred se radujem zajednickom seminaru i tome sto cu tamo ponovo videti meni drage ljude i majstore raznih stilova!! Ovom prilikom pozdravljam Dejana Mikica,Borisa Krivokapica,Mirka Ostojica,Gorana Sturanovica,Nesu Aiki Budo i sve kao sto sam vec rekao drage mi prijatelje i majstore!! Tebe pozdravljam posebno pa se cujemo kad dodjes!!
Sensei S
Dobro dosao si,sto se tice seminara dolazimo obavezno veceras smo se dogovarali na treningu!! Naravno za vezbanje i dogovor uvek sam tu pogotovo sa tobom brate!! Cujemo se i unapred se radujem zajednickom seminaru i tome sto cu tamo ponovo videti meni drage ljude i majstore raznih stilova!! Ovom prilikom pozdravljam Dejana Mikica,Borisa Krivokapica,Mirka Ostojica,Gorana Sturanovica,Nesu Aiki Budo i sve kao sto sam vec rekao drage mi prijatelje i majstore!! Tebe pozdravljam posebno pa se cujemo kad dodjes!!
Sensei S
sensei s- Gost
Re: kineske borilacke vestine
Veliko mi je zadovoljstvo sto mogu da ispred TWCKF Saveza Srbije objavim da je postignut dogovor sa Majstorom Dejvidom Ceungom kojim se on stavlja na celo naseg saveza i u buduce ce se vestina raditi po njegovom sistemu . Takodje , sistem po kome ce se raditi ce nositi zvanicno ime organizacije Majstora Dejvida Cheunga - Shaolin Wing Chun .S' obzirom da je seminar jos u toku , detaljnije informacije i materijal ce biti objavljeni za par dana .
zuti car- Broj poruka : 85
Datum upisa : 07.11.2007
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu